Mash family-zijspan in aantocht – mei 2017

Mash family-zijspan in aantocht – mei 2017

februari 3, 2017 0 Door Zijspannende admin

Wilde je nog niet zo heel lang geleden goedkoop familievervoer op drie wielen, kwam je uit bij een Oost-Europees motormerk als Jawa of MZ. Helaas zijn deze merken ter ziele of leven ze een beklagenswaardig bestaan.

Mash daarentegen is springlevend en weet menig motorrijder voor zich te winnen met sympatieke vintage modellen. Overigens ook voor niet al te veel geld én voor motorrijders met een A2 of A1 rijbewijs. En die beginnen ook al jong met familie-uitbreiding. Of Mash deze groep motorrijders op het oog heeft met de Familiy Side(car) is de vraag, maar dat maakt het zijspan niet minder geslaagd.

Trots laten ze weten dat de Familiy Side(car) de eerste Euro IV gehomologeerde in serie geproduceerde zijspan is. Het span wordt aangedreven door de Mash Five Hundred. Om de familietochten zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, is de in Irish Green gespoten combinatie voorzien van een achteruitversnelling en een stuurdemper. En ‘de bak’ is ook nog eens geveerd en geremd. De combinatie mag maximaal 250 kilo of drie personen vervoeren.

De Mash Family Side(car) is vanaf mei leverbaar en kost €10.494,-.

bron: promotor.nl