De SideCar Brothers staan wederom op de Motorbeurs Utrecht!

De SideCar Brothers staan wederom op de Motorbeurs Utrecht!

februari 13, 2016 0 Door Zijspannende admin

Zijspan stand op de motorbeurs

Van donderdag 18 t/m zondag 21 februari 2016 op de motorbeurs Utrecht promoten Mark en Clemens wederom het rijden met een zijspan aan de motor. Of zoals de SideCar Brothers het zelf omschrijven:

***plus*** aan je motorbezit!

 

Zijspan informatie op de motorbeurs

Een snelle rekensom:

Op de motorbeurs Utrecht worden 90-100.000 motorliefhebbers verwacht. Als 5% daarvan wel eens nadenkt over de uitbreiding van hun motorbeleving worden deze slordige 5000  motorliefhebbers enthousiast gemaakt door het team van Mark en Clemens.

Hoe?

  • Voorlichting over het grote aanbod van de enorme diversiteit in ‘zijspanland’ is daar in optima forma beschikbaar.
  • Vragen over het bezit en toepassing worden door ervaren zijspanbezitters eerlijk en passie vol beantwoord.

En het SideCar Brothers team is speciaal… Ze zijn namelijk vooral eerlijk over zijspan rijden!

Sidecar BrothersZe hebben geen enkel commercieel belang. Het zijn gebruikers/liefhebbers van dit asymmetrisch motorvoertuig. Zij verkopen geen zijspannen, zij hangen geen specifiek merk aan en zij verdienen niet aan jou, hun mede motorliefhebber. Het doel van hun aanwezigheid op de motorbeurs is wel uitleggen aan andere motorrijders hoe het rijden met een zijspan fantastisch uitdagend is, maar ook totaal anders dan een solo-motor of auto. En hoe het is om je hobby met partner/kids of viervoeter te delen. Dat maakt het gigantisch leuk!

Welk zijspan is nu geschikt voor jouw wensen?

Er is een brede variëteit onder de zijspanrijders. De één wenst een snel en sportief exemplaar, de ander een rustige toer-combinatie met veel comfort. Gaan er kinderen mee, huisdieren of is een makkelijke instap gewenst? Zijspannen kunnen geheel open zijn maar ook volkomen gesloten net zo als een auto. Er zijn vele tussenvormen. Er zijn ook zijspannen welke in een minuutje of 20 sleutelen van en aan de motor gekoppeld kunnen worden.

De keuze is reuze! Maar waar nu te beginnen? Vraag gerust info bij de zijspan stand. Allen rijden zelf een motor met zijspan en zijn ook als solo motorrijder begonnen. En zullen graag helpen bij de verschillende vragen.

Waar kun je de zijspan stand van de SideCar Brothers op de motorbeurs vinden?

Deze “zijspan stand” en de heren zelf kun je vinden van donderdag 18 t/m zondag 21 februari 2016, in hal 09 op stand D026. Dit is tussen de vakantie- en hotelaanbieders. Handig dan kunnen jullie naast info over zijspan rijden ook meteen ter verhoging van de voorpret van je vakantie en vrije dagen wat voor het gezin uitkiezen.

Veel motorplezier en we zien je daar graag voor info of gewoon een kletspraatje!!

[divider]